Newborn

Een newbornfotosessie kost € 195,- (incl. BTW) Hierbij is inbegrepen:

 • Kennismakingsgesprek
 • Fotografie ca. 3 uur
 • bij jullie thuis
 • Professionele nabewerking
 • 5 foto’s naar keuze digitaal in hoge resolutie op usb-stick (in kleur en zwart/wit)
 • Reiskosten voor de eerste 30 km vanuit Susteren, Limburg (daarna € 0,20 per km)

Wil je meer digitale foto’s in hoge resolutie? Dat kan voor € 30,- voor drie extra foto’s; € 45,- voor 6 extra foto’s of € 60,- voor 10 extra foto’s.

Naast de digitale foto’s kun je allerlei fotoproducten bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een Fine art fotoalbum, een canvas of aluminiumplaat voor aan de muur, een harmonicaboekje of een fotoblok om neer te zetten. Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en gaan vele jaren mee. Van vrijwel alle producten heb ik voorbeelden zodat je precies weet wat je bestelt. Tijdens het kennismakingsgesprek kun je de voorbeelden bekijken en krijg je ook de prijslijst. Wil je de prijslijst nu al bekijken? Neem dan contact met me op dan stuur ik hem je via email.

Portretten

Wanneer je een fotoshoot boekt bespreek ik graag van te voren je wensen en ideeën, waar de fotoshoot plaats gaat vinden, wie er op de foto gaan etc. Enkele dagen na de fotoshoot ontvang je de gelukte foto’s digitaal in webresolutie zodat je een keuze kan maken welke foto’s je in hoge resolutie wilt ontvangen. De gekozen foto’s worden nabewerkt en eventueel geretoucheerd. Nadat de betaling is voldaan ontvang je de usb-stick met de hoge resolutie bestanden.

Een fotoshoot kost € 130,- (incl. btw). Hierbij is inbegrepen:

 • Fotografie 1 à 1,5 uur
 • Op locatie of met studio
 • Maximaal 5 personen (voor meer personen prijs op aanvraag)
 • Professionele nabewerking
 • 5 foto’s naar keuze in hoge resolutie op usb-stick (kleur en zwart/wit)
 • Reiskosten 30 km in Limburg (daarna € 0,20 per km)

Wil je meer digitale foto’s in hoge resolutie? Dat kan voor € 30,- voor drie extra foto’s; € 45,- voor 6 extra foto’s of € 60,- voor 10 extra foto’s.

Voor een zakelijke fotoshoot of zakelijke portretten maak ik graag een offerte op maat. Neem contact op voor meer informatie.

Trouwreportages

Elke trouwdag is uniek en ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën. Daarom werk ik voor trouwreportages niet met vaste prijzen. Ik kom graag vrijblijvend bij jullie langs om jullie specifieke wensen bespreken om een offerte op maat te maken. Zo weten jullie precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Van een aantal uurtjes tot de volledige dag inclusief feest, het is allemaal mogelijk.

Je kunt kiezen uit verschillende eindproducten. Standaard bij elke reportage krijgen jullie een usb-stick met de beste foto’s in hoge resolutie, geoptimaliseerd en in een luxe doos. De meeste bruidsparen kiezen daarnaast voor een persoonlijk fotoalbum. Erg indrukwekkend zijn de grote digitale fotoalbums met luxe omslag en bewaardoos, een klein en handzaam album is ook mogelijk. Opmaak en vormgeving pas ik natuurlijk aan jullie wensen aan. Verder zijn er allerlei mogelijkheden voor ouderalbums, cadeauboekjes voor bijvoorbeeld de getuigen en vergrotingen voor aan de muur. Neem contact met me op als je meer informatie wilt of om een afspraak te maken.

Copyright © 2019 Esther Visser
error: