Newborn

De eerste periode in het leven van een pasgeboren baby is heel bijzonder en gaat snel voorbij. De baby verandert elke dag. Een newbornfotosessie vindt bij voorkeur plaats tussen dag 6 en 12 na de geboorte. Dan slaapt de baby nog veel en is het mogelijk hem/haar in mooie foetushoudingen te fotograferen. Het best is om de fotosessie al tijdens de zwangerschap in te plannen (we spreken een voorlopige datum af). Zodra je bevallen bent spreken we de uiteindelijke datum af.

Ben je al bevallen en wil je graag een newbornfotosessie? Dat kan. Ook van oudere baby’s zijn heel mooie portretten te maken. Het accent ligt dan meestal meer op wakkere foto’s.

Tijdens het kennismakingsgesprek (bij jou thuis of in de studio) bespreken we je wensen en voorkeuren en kun je kiezen uit allerlei verschillende achtergrondsets en accessoires. Ik hou van rustige, natuurlijke kleuren en materialen. Mocht je iets anders willen dan kan dat altijd. Verder krijg je een informatiebrief zodat je precies weet wat je kunt verwachten en hoe je de fotosessie kunt voorbereiden.

Een newbornfotosessie duurt gemiddeld 3 uur. Ik neem ruim de tijd om bij jullie thuis in alle rust mooie foto’s te maken van jullie kindje. De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop. Er is volop ruimte om te voeden, te knuffelen en te verschonen. Geduld en rust is belangrijk, de baby bepaalt het tempo.

De newbornfotosessie vindt plaats bij jou thuis, ik neem zelf alle benodigde spullen mee. Ik maak met name foto’s van de baby zelf, in verschillende houdingen en met verschillende achtergrondsets en mooie accessoires. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor foto’s met de ouders en eventuele broertjes en zusjes.

Ongeveer 2 weken na de fotosessie vindt de bestelsessie plaats (bij jou thuis of in de studio). Je krijgt dan minimaal 20 foto’s te zien waaruit je kunt kiezen. Tevens kun je voorbeelden bekijken van Fine Art fotoalbums, canvassen en andere fotoproducten die je kunt bestellen.

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt, meer wilt weten over de mogelijkheden van een newbornfotosessie of om een afspraak te maken.

Copyright © 2019 Esther Visser
error: